Disseny de la imatge corporativa

Lo Paseo, restaurant i espai informal

Lo Paseo, un restaurant i espai informal, especial, lluminós i acollidor, que ha recuperat els baixos d’una antiga casa senyorial, i en homenatge a aquesta i al negoci que hi va haver durant molts anys hem creat la imatge corporativa.

Les tipografies i grafismes dels anys quaranta, juntament amb els paviments de la casa ens han portat a dissenyar una imatge senzilla però evocadora d’un temps passat.

La figura del logotip es repeteix igual que les rajoles en el paviment conformant la resta de les aplicacions, les cartes, els menús, les targetes, els targetons de reserva, etc.

La tipografia d’estil vintage continua en la senyalització i la iconografia dels lavabos.

El logotip es converteix en rètol exterior per senyalitzar el restaurant en el passeig de l’estació d’ Ulldecona, una peça de ferro que recolza l’estil entre industrial i retro del disseny del local, realitzat per  Doblespai.

“El disseny del logotip de Lo Paseo està inspirat en els paviments hidràulics que hi ha a una part del restaurant i en les tipografies que s’utilitzaven en la publicitat gràfica de l’antic negoci ubicat en aquest edifici als anys quaranta.”